meny

Julemeny

Carpaccio av okse med trøffel aioli, Norsk bakt rødbeter, rucolla og grana padano

eller

Kremet soppsuppe basert på steinsopp servering med karamellisert shimeji-miks og sprøstekt brød

Torsk med jordskokk creme, marinert Norsk gresskar, bakt hjertesalat, minipotet i urter og hvitvin — sitrongress saus

eller

Hjort indrefilet med sellerirotpuré, minipotet i urter, stekt soppblanding og red wine — tyttebaer saus

Brun ost creme brulee med mørk sjokoladesmuldre og friske bær

eller 

Sjokoladefondant med vaniljeis, bringebærcoulis og friske bær

Velkomstsnadder

Hver type 129.- inkl. MVA

Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset.

— Blinis (2 stk per pers) med landsbyens rømme og ørretrogn

— Mini skagen (reker og krepsehaler i en vinnende blanding med rødløk, dill og sitron)

— Kanapeer med beef tartar, estragon mayo og senneps «kaviar»

Forretter

#1 Vitello tonato

«slow-cooked» norsk kalvekjøtt i skiver med klassisk, syltede sennepsfrø og saus og karamelliserte shimeji-sopp

#2 Norsk okse tar-tar

Klassisk tar-tar med estragon mayo, lett syltet stjerneløk, tilbehør og sprø langbrød

#3 Kremet soppsuppe (VEG.)

med steinsopp, shimeji mix, trøffel olje og sprøstekt brød

#4 Østers

sitron, to toppings — mignonette basert på bringebæreddik og appelsinreduksjon med ingefær og koriander

#5 Lakse sashimi

sitrus-ponzu dressing, miso mayo og chili-mango salsa

#6 Biff carpaccio

trøffel aioli, ruccola, marinert sølvløk og syltede sennepsfrø, grana padano

#7 blåmkol steik (VEG.)

parmesan creme, urter olje, pinjekjerner

#8 Burrata

ferske søte cherry tomater i sesong og pesto Genovese

#9 Kamskjell ceviche

oransje — tindveddressing, jordskokkchips, avokado

#10 Kamskjell

blomkål creme, hummerbisque saus, ørret kaviar, dill juice

#11 "Gravlaks" gammeldags oppskrift

marinert fersk agurk, «landsbyens» rømme og tilbehør

#12 Kyllingleverpaté

løk — kirsebær marmelade, brioch og hasselnøtt crumble

Hovedretter

#1 Andrebryst fra Gårdsand

gresskarpure, blanding av sesongens grønnsaker, kirsebær — rødvins saus

#2 black angus okse indrefilet

«Anna» potet, brokolinni, selleri root — grønt eple creme og Chimichurri  saus

#3 Hummersuppe

kremet og rik hummersuppe med hummerhale

#4 Kveite

gulrot-sitrus creme, marinert fennikel, Norsk grønnkål cheaps og hvitvin — estragon saus

#5 Kveite miso

marinert i miso og stekt på høy temperatur, pac choi, gulrot creme og koriander mayo

#6 Safran risotto med sjøkreps

#7 kylling bryst "saltimbocca"

parmasinke, brokolinni, salsa verde, gorogonzola creme, bakt potet med krydder

Dessert

#1 Vanilla-blåbaer panna cotta

inglise saus, crumble og fersk berries

#2 Sjokoladefondant

hasselnøtt praline, bringebærcoulis, vanilje is

#3 karamelliserte bananer

«Toffie» saus og sitrus-yuzu skum

#4 Bourgogne Vanilla - brun ost creme brulee

Mørk sjokolade crumble og fersk berries

#5 Tiramisu med ferske jordbær fra Telemark

Pris per person 893.- ink. MVA

3 retters fine dining meny koster 995.- ink. MVA per person

4 retters fine dining meny koster 1285.- ink. MVA per person

5 retters fine dining meny koster 1545.- ink. MVA per person

6 retters fine dining meny koster 1795.- ink. MVA per person

Minimumsbestilling er til en gruppe på 6 personer. Du kan velge 3-6 retter du ønsker fra menyen.

NB! Servicekostnad per begivenhet:

Good Food good service good mood