Vi tilbyr variert meny som er tilpasset anledningen, enten det er en romantisk middag, familie- og vennetreff eller et arbeidsmøte. Vi tar hensyn til dine matpreferanser og allergier. Vegetarianske og veganske matretter er også tilgjengelige.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten profesjonell Kjøkkensjef

Vil du arrangere en fest eller en middag og vil imponere dine gjester?

Lei en profesjonell kokk. Angi dato, antall gjester og velg en meny.

Kokken skal handle alle nødvendige ingredienser.

Steg 1:

Bestill via e-post booking@kokktildeg.no

Vi kontakter deg i løpet av to dager for å diskutere detaljene.

Steg 2:

Etter at depositum (20% av summen) er innbetalt, begynner kokken å handle matvarer og gjøre nødvendige forberedelser. 

Steg 3:

Kokken møter opp på avtalt serveringssted ca. 2 time før bespisningen starter.

Steg 4:

Kokken serverer maten
og introduserer matrettene og tilberedelsesprosessen. 

Steg 5:

Etter serveringen rydder kokken kjøkkenet. Etter det kan du betale resten av summen.

F A Q

Servise og bestikk:

Kunden er ansvarlig for å stille med nødvendige tallerkener, bestikk og glass, med mindre annet er avtalt. Utleie av servise tilbys ved forespørsel. 

Krav til kjøkkenfasiliteter:

Tjenesten forutsetter tilgang til et standard hjemmekjøkken med fungerende stekeovn og kokeplater. For en mer effektiv gjennomføring av tjenesten bør oppvaskmaskinen være tom ved ankomst (hvis oppvaskmaskin finnes).

Endring eller kansellering av bestilling:

Kansellering uten tap av depositum er tillatt dersom den foretas minst 10 dager før bestillingsdatoen. Endelig antall gjester må være bekreftet senest 5 dager før arrangementet (med mindre annet er avtalt). Valgt meny må være fastsatt senest 7 dager før arrangementet (med mindre annet er avtalt).

Bekreftelse (depositum):

For å bekrefte bestillingen betales et depositum på 20% av totalsummen. Når betalingen er mottatt, blir den valgte datoen reservert og gjort utilgjengelig for andre kunder.

Foto og video:

Det er tillat å ta bilder og filme kokkene under arbeidet, samt dele innholdet i egne sosiale medier. Det oppfordres til å «tagge» Kokktildeg i innleggene.

Menyvalg:

Alle gjester må velge samme type retter. For gjester med allergier eller spesielle behov vil rettene tilpasses individuelt.

Ekstra personale:

Det er mulig å bestille profesjonell servitør, sommelier eller bartender til ditt arrangement. Pris: 590.- per arbeidstime ink. MVA

Geografisk dekning og logistikk:

Vi tilbyr tjenester i Oslo og omegn. I tillegg serverer vi ofte mat i hytter og på lokasjoner over hele Norge. Vennligst kontakt oss for pristilbud på logistikk til dit adresse.