Vi tilbyr variert meny som er tilpasset anledningen, enten det er en romantisk middag, familie- og vennetreff eller et arbeidsmøte. Vi tar hensyn til dine matpreferanser og allergier. Vegetarianske og veganske matretter er også tilgjengelige.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten profesjonell Kjøkkensjef

Vil du arrangere en fest eller en middag og vil imponere dine gjester?

Lei en profesjonell kokk. Angi dato, antall gjester og velg en meny.

Kokken skal handle alle nødvendige ingredienser.

Steg 1:

Bestill via e-post booking@kokktildeg.no

Vi kontakter deg i løpet av to dager for å diskutere detaljene.

Steg 2:

Etter at depositum (20% av summen) er innbetalt, begynner kokken å handle matvarer og gjøre nødvendige forberedelser.

Steg 3:

Kokken møter opp på avtalt serveringssted ca. 2 time før bespisningen starter.

Steg 4:

Kokken serverer maten
og introduserer matrettene og tilberedelsesprosessen.

Steg 5:

Etter serveringen rydder kokken kjøkkenet. Etter det kan du betale resten av summen.