Anmeldelser

"Thank you for great food and great servise. Everyone was very happy! Will book you for the next event."
Haakon Harald Magistad
Norsk Kapitalinvest AS
"Vi hadde gleden av å ha Vitali på besøk til en intim familiemiddag og det var en sann glede. God prosess i forkant med valg av retter og meny (samt vintips), stillfaren og effektiv i forberedelsene sine og ikke minst nydelig og delikat mat. Akkurat som å være på restaurant, men hjemme i egen stue, uten å føle at "det var noen i rommet", om man skulle være redd for det. Min mor mente Vitali var som ånden i rommet, som dukket opp akkurat når det var dags for en ny rett. Vi valgte femretter og koste oss med hummersuppe, tartar, laksesashimi, lange m/hvitvinssaus og sjokoladefondant. Alle rettene anbefales og ikke minst et veldig hyggelig bekjentskap å treffe Vitali. "
Jonas Bergh-Johnsen
Sportsjournalist
"Anbefales på det sterkeste. Fantastisk mat og god service hele veien."
Kristine Lamer
Private
"Jeg heier på flinke folk som gønner på med sin egen business! Kan anbefale han karen her på det varmeste!"
Sebastian Solberg
Podcasten "Seb & Nikki"
"Kokktildeg, maten og servicen din var helt fantastisk! Det å få tilberedt en fem-retters hjemme hos oss var en uforglemmelig opplevelse. Vi er småbarnsforeldre, så det var perfekt å få en date night i eget hjem. Takk for den gode maten og den minnerike kvelden! Vi ser frem til å bestille igjen."
Veronika Madsen Jakobsson
Private
"Tusen takk for super servering av "Kokktildeg". Maten var fantastisk og jeg vil gjerne bestille denne tjenesten igjen. Anbefales."
Amanda Aslaksen
Private
"Tusen takk for fantastisk levert anledning min bursdag. Maten smakte fantastisk, du var lett å kommunisere med i forkant, svarte raskt på epost, og kom også med gode forslag til meny og vin til maten. Fem retter var perfekt, og både gjestene og jeg er superimponert. Det å slippe å lage mat, men allikevel kunne være hjemme, var magisk, dette gjør vi igjen."
Helene Andersen
Private
"Supergod mat og fantastisk service, kan virkelig anbefales! Vi kommer til å booke Vitali igjen!"
Cathrine Sissener
Private
«Kokk til deg» er et fantastisk konsept for alle som ønsker å by gjestene sine på deilig mat med deilige råvarer og tilrettelagt tilbehør - laget av en fantastisk kokk! Som vertinne var det utrolig deilig å faktisk kunne nyte kvelden med venner uten å måtte tenke på å røre i sauser , kutte opp råvarer , steketid og servering. Vitali er en eksepsjonell kokk med faglig presisjon og tilstedeværelse . Han brenner for faget og sørger for at alle føler seg sett og får det de ønsker . Han setter opp forslag på retter og tilrettelegger også for de som ikke spiser kjøtt . Om du ønsker vil han også servere den drikke. Som passer best til de forskjellige rettene ♥️ Dette var som å være på restaurant , bare hjemme . Ufattelig hyggelig og når alle rettene var fortært - så kjøkkenet strøkent ut . Jeg anbefaler kokk til deg på det sterkeste! Det er et fantastisk konsept enten du står for kvelden selv eller deler alt på hele vennegjengen / familien.Perfekt til bursdager , lag, sommerfesten eller julebordet! Gleder meg allerede til neste gang!"
Iselin Guttormsen
Podcast G-punktet
"Vi brukte KokktilDeg til årets julebord, og de leverte over forventning. Mat og service var 10/10. Anbefaler lett videre og kommer garantert til å booke Kokk til Deg igjen."
Christer Jensen
Private
!Takk for en fantastisk opplevelse! Vi er så fornøyede med din mat og hvordan du er som kokk; diskret men nærværende. og maten var helt super; fine råvarer og flott opplegg. Rekommanderes på det sterkeste."
Emelie Josefin
Private
"Vi leide Kokktildeg inn til et lite og intimt julebord med nære venner. God kommunikasjon i forkant med valg av meny og drikkeanbefaling. På selve kvelden jobbet Vitali effektivt og hurtig og presenterte rettene på en fin måte. Vi hadde fem retter med god variasjon og fantastiske smaker. Det hele ble en svært vellykket aften, mye takket Vitali og hans profesjonalitet. Er du på jakt etter en kokk som leverer kvalitet til en god pris, kan jeg trygt anbefale han!"
Jorn Andreassen
Private
"Flott service og veldig god mat fra Vitali. Han kom hjem til meg i god tid og var godt forberedt. Han fant fort frem på kjøkkenet og vi planla opplegget for kvelden. Selskapet merket nesten ikke at han var der, bortsett fra da han presenterte rettene. Kjøkkenet var strøkent etter ham. Alle var fornøyde og vi kan varmt anbefale Vitali."
Geir Inge Skålevik
Lowell Norge
"Dette kan anbefales! En skikkelig opplevelse med fantastisk mat. Vi fikk servert fem retter og hver rett var utsøkt. Lett kommunikasjon og en fryd å invitere hjem til seg. Han jobber veldig anonymt og kjøkkenet er strøkent når han reiser. Perfekt for enhver anledning. Være seg et selskap med flere eller en middag for deg og en venn. Tusen takk for en strålende opplevelse."
Birgitte Nordhaug
Denlillekokeboka
"Mitt ønske var å ha et intimt selskap til 21 personer, med høy kvalitet på maten og ha en restaurant opplevelse hjemme. Jeg kontaktet Kokktildeg. Vitali og hans hjelpekokk innfridde ønsket til de grader! Alle gjestene var imponert over serveringen, 100% perfekt tilberedt mat og profesjonelt levert. Teamet gjorde seg raskt kjent med omgivelsene og kjøkkenet. I forkant av selskapet gikk vi sammen med Vitali for å sette menyen med tilhørende viner. Vi fikk noen veldig bra vintips fra hans somelier. Under kokkeleringen merket vi knapt deres tilstedeværelse, bortsett fra selvsagt når rettene ble servert, vin ble sjenket og tallerkene ble brakt inn. Når siste serveringen var levert, ryddet og rengjorde de kjøkkenet, rett og slett fantastisk. Vi fikk blant annet servert noen perfekt stekte kamskjell og villkveite som var helt magisk. Totalopplevelsen var langt over vår forventning."
Mathias Garm
Private
"Kokktildeg Vitali laget en fantastisk god middag til et selskap hjemme hos oss. Smakfulle retter også til barna. Alle var kjempefornøyde med maten. Vitali kom presis, serverte og ryddet underveis. Vi anbefaler Kokktildeg på det varmeste."
Børre Robertsen
Private
"Levert over all forventning! Dette er andre gangen vi bruker *Kokktildeg* og vi har vært utrolig fornøyde begge gangene. Eksepsjonelt god mat, gode råvarer, profesjonelt levert og ryddig! Må også nevne at planleggingsprosessen var veldig god. Jeg fikk diverse forslag til våre behov. De kom med gode anbefalinger og skreddersydde meny for oss. Tatt hensyn til allergier, og kom med gode råd. For meg som vertinne var dette midt i blinken- kjøkken var ryddig, gjestene fornød og imponert over maten!"
Lara Sokolova
Advokatfirmaet Bratlien AS
"Vitali kom hjem til meg og serverte en nydelig middag til mine kollegaer og meg. Maten var utsøkt- riktige mengder, gode råvarer og deilige smaker! Han var fleksibel og tilpasset tidspunkt for servering, ryddet etter seg og leverte en opplevelse vi vil huske. Jeg hadde gjerne booket han igjen!"
Birgitte Weum
Bekkestua fastlegekontor
"Vi er utrolig fornøyd med maten og servicen Vitali leverte. Vi hadde leid hytte på Beitostølen og etter en lang tur over Besseggen kunne det ikke blitt bedre enn å få servert 3-retters restaurantmat på hytta. Maten og servicen var veldig bra og med vinanbefaling ble det helt perfekt! Dette kommer vi til å gjøre igjen😊"
Guro Alexandersen
Private
"Vi hadde nylig gleden av å nyte et måltid fra Kokk til deg, og det var en uforglemmelig opplevelse under min venninnes utdrikningslag. Vi startet med blinis og kamskjell, fulgt av kveite som hovedrett, og avsluttet med en deilig sjokoladefondant til dessert. Forretten og hovedretten var utrolig gode, med fantastiske smaker og perfekt balanserte retter. Vi hadde også fått vin anbefalinger som gikk perfekt til hver rett. Kokken vår, Nikita, var fantastisk. Han var ikke bare svært dyktig, men også veldig hyggelig og profesjonell. Han tok seg av alt – fra å bære inn maten fra bilen til å forlate kjøkkenet helt rent etterpå. Servicen og oppmerksomheten på detaljer gjorde virkelig kvelden spesiell. Jeg kan varmt anbefale Kokk til deg til alle som ønsker en eksepsjonell matopplevelse hjemme."
Marte Andøl
Private