meny
Julemeny
Carpaccio av okse med trøffel aioli, Norsk bakt rødbeter, rucolla og grana padano
eller
Kremet soppsuppe basert på steinsopp servering med karamellisert shimeji-miks og sprøstekt brød
Torsk med jordskokk creme, marinert Norsk gresskar, bakt hjertesalat, minipotet i urter og hvitvin — sitrongress saus
eller
Hjort indrefilet med sellerirotpuré, minipotet i urter, stekt soppblanding og red wine — tyttebaer saus
Brun ost creme brulee med mørk sjokoladesmuldre og friske bær
eller
Sjokoladefondant med vaniljeis, bringebærcoulis og friske bær
Velkomstsnadder
Hver type 129.- inkl. MVA
Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset.
— Blinis (2 stk per pers) med landsbyens rømme og ørretrogn
— Mini skagen (reker og krepsehaler i en vinnende blanding med rødløk, dill og sitron)
— Kanapeer med beef tartar, estragon mayo og senneps «kaviar»
Forretter
#1 Vitello tonato
«slow-cooked» norsk kalvekjøtt i skiver med klassisk, syltede sennepsfrø og saus og karamelliserte shimeji-sopp
#2 Norsk okse tar-tar
Klassisk tar-tar med estragon mayo, lett syltet stjerneløk, tilbehør og sprø langbrød
#3 Kremet soppsuppe (VEG.)
med steinsopp, shimeji mix, trøffel olje og sprøstekt brød
#4 Østers
sitron, to toppings — mignonette basert på bringebæreddik og appelsinreduksjon med ingefær og koriander
#5 Lakse sashimi
sitrus-ponzu dressing, miso mayo og chili-mango salsa
#6 Biff carpaccio
trøffel aioli, ruccola, marinert sølvløk og syltede sennepsfrø, grana padano
#7 blåmkol steik (VEG.)
parmesan creme, urter olje, pinjekjerner
#8 Burrata
ferske søte cherry tomater i sesong og pesto Genovese
#9 Kamskjell ceviche
oransje — tindveddressing, jordskokkchips, avokado
#10 Kamskjell
blomkål creme, hummerbisque saus, ørret kaviar, dill juice
#11 "Gravlaks" gammeldags oppskrift
marinert fersk agurk, «landsbyens» rømme og tilbehør
#12 Kyllingleverpaté
løk — kirsebær marmelade, brioch og hasselnøtt crumble
Hovedretter
#1 Andrebryst fra Gårdsand
gresskarpure, blanding av sesongens grønnsaker, kirsebær — rødvins saus
#2 black angus okse indrefilet
«Anna» potet, brokolinni, selleri root — grønt eple creme og Chimichurri saus
#3 Hummersuppe
kremet og rik hummersuppe med hummerhale
#4 Kveite
gulrot-sitrus creme, marinert fennikel, Norsk grønnkål cheaps og hvitvin — estragon saus
#5 Kveite miso
marinert i miso og stekt på høy temperatur, pac choi, gulrot creme og koriander mayo
#6 Safran risotto med sjøkreps
#7 kylling bryst "saltimbocca"
parmasinke, brokolinni, salsa verde, gorogonzola creme, bakt potet med krydder
Dessert
#1 Vanilla-blåbaer panna cotta
inglise saus, crumble og fersk berries
#2 Sjokoladefondant
hasselnøtt praline, bringebærcoulis, vanilje is
#3 karamelliserte bananer
«Toffie» saus og sitrus-yuzu skum
#4 Bourgogne Vanilla - brun ost creme brulee
Mørk sjokolade crumble og fersk berries
#5 Tiramisu med ferske jordbær fra Telemark
Pris per person 893.- ink. MVA
3 retters fine dining meny koster 995.- ink. MVA per person
4 retters fine dining meny koster 1285.- ink. MVA per person
5 retters fine dining meny koster 1545.- ink. MVA per person
6 retters fine dining meny koster 1795.- ink. MVA per person
Minimumsbestilling er til en gruppe på 6 personer. Du kan velge 3-6 retter du ønsker fra menyen.